Ulla-Britts Blogg

Ulla-Britts Blogg

Vinter

HundPosted by Ulla-Britt Sat, February 20, 2010 00:23:30

Nu har till och med Cello fått nog. I morse stannade han och såg olycklig ut efter en kvarts promenad i nyfallen snö. Fender har inte fattat hur hemskt det är och förstod inte varför vi vände. Han låter som ett tryffelsvin i snön. Ikväll var det tack och lov plogat där vi brukar gå. Men det påstås bli värre i morgon. Nu är det inte längre kul med små hundar och lättvrickade föttersmiley

Våra stackars kursdeltagare har fått byta utomhusträningen till inomhusträning. Snön är för djup där vi skulle ha varit. Vi hoppas på en återträff i vår då alla ska få möjlighet till inkallningsträning mm, i stor hage.

Många hundar hade ett jobbigt nyår och även om det inte blir lika illa, så kommer det att smälla en del runt majbrasorna. Om man ska träna sin hund så måste det ske i god tid. Jag kommer i år att hjälpa till med sådan träning och det finns möjlighet att hyra en CD för träning i hemmet. De som är intresserade kan ta kontakt med mig på telefon 0171-355 50.

Nu ska vovvarna och jag gå och lägga oss och Cello och jag hoppas på att snöovädret missar oss i morgon, så att vi kan gå vår morgonprommis som vanligt.